[DIJELIMO SREĆU] Filip Car

Kako ste vi nas učinili sretnima protekli tjedan sa visokom aktivnošću i velikim brojem novih priključenih umjetnika, odlučili smo ovaj tjedan podijeliti sreću i nagraditi našeg Filipa(https://bit.ly/FilipCar_) sa intervjuom. Filip nam dolazi iz Beograda, umjetnošću se bavi 5 godina te za vas ima odlične savjete što možete pročitati u nastavku. Ukoliko želite u sljedećem tjednu biti na Filipovom mjestu, potrebna nam je vaša aktivnost što vam donosi ovu nagradu u sklopu rubrike DIJELIMO SREĆU! 🙂

[visual-link-preview encoded=”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″]

  • Pozdrav Filipe! Možeš li nam se ukratko predstaviti za početak?‚

Zovem se Filip Car, rođen sam u Beogradu 1980. godine. Po struci sam mašinski tehničar, a slikarstvom se bavim u proteklih 5 godina. Za sada nisam imao nijednu izložbu.

  • Kažu da umjetnici vide svijet na svoj način i iz tog svijeta izvlače ono što njih kao umjetnike zanima. Da li je i kod tebe tako? Odakle crpiš inspiraciju za svoje radove?

Na samom početku sam uglavnom radio samo ono što mi se dopada, vodio me je princip zadovoljstva, a sada balansiram između svojih interesovanja i potražnje. Mnoge fotografije koje mi se dopadnu, oživim na platnu, a nadahnuće mi dolazi iz svega što me okružuje, a naročito iz sveta muzike.

  • Što te navelo da se počneš baviti crtanjem i slikanjem?

Imao sam želju da pružim doprinos ukrašavanju sobe moje ćerke Milice, pa sam odlučio da se oprobam u slikanju i naslikao Diznijeve junake. Drug koji se bavi uramljivanjem slika, prepoznao je potencijal i pomogao mi je da zakoračim u svet slikarstva. Tada sam upoznao sebe kao slikara.

  • Ukoliko netko želi postati slikar, što bi mu preporučio? 

„Slikaj ono što voliš, daj sve od sebe i imaj strpljenja.“

  • Postoji li nešto što bi volio u budućnosti ostvariti na umjetničkom planu?

Voleo bih da imam svoju prvu izložbu i voleo bih da mi slikarstvo bude primarno zanimanje

  • Odaberi 2 rada koja si objavila na Vijugi i predstavi ih! Zašto si baš njih odabrao? Imaju li oni neku poruku/priču? 

Rottweiler
Portret mog najdražeg kućnog ljubimca

James Hetfield
Ludo, brzo I nezaboravno. Beograd, koncert 2012.

  • Zbog čega si odlučio biti dio Vijuge? Da li bi preporučio Vijugu drugim kolegicama i kolegama umjetnicima?

Želeo sam da se integrišem u svet umetnika. Preporučio bih Vaš sajt svima jer brinete o nama i bezuslovno nas motivišete i promovišete.

  • Za kraj, imaš li neku posebnu poruku za umjetnike na Vijugi? 

“PUSH IT TO THE LIMIT”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *