[DIJELIMO SREĆU] Filip Car

Kako ste vi nas učinili sretnima protekli tjedan sa visokom aktivnošću i velikim brojem novih priključenih umjetnika, odlučili smo ovaj tjedan podijeliti sreću i nagraditi našeg Filipa(https://bit.ly/FilipCar_) sa intervjuom. Filip nam dolazi iz Beograda, umjetnošću se bavi 5 godina te za vas ima odlične savjete što možete pročitati u nastavku. Ukoliko želite u sljedećem tjednu biti na Filipovom mjestu, potrebna nam je vaša aktivnost što vam donosi ovu nagradu u sklopu rubrike DIJELIMO SREĆU! 🙂

  • Pozdrav Filipe! Možeš li nam se ukratko predstaviti za početak?‚

Zovem se Filip Car, rođen sam u Beogradu 1980. godine. Po struci sam mašinski tehničar, a slikarstvom se bavim u proteklih 5 godina. Za sada nisam imao nijednu izložbu.

  • Kažu da umjetnici vide svijet na svoj način i iz tog svijeta izvlače ono što njih kao umjetnike zanima. Da li je i kod tebe tako? Odakle crpiš inspiraciju za svoje radove?

Na samom početku sam uglavnom radio samo ono što mi se dopada, vodio me je princip zadovoljstva, a sada balansiram između svojih interesovanja i potražnje. Mnoge fotografije koje mi se dopadnu, oživim na platnu, a nadahnuće mi dolazi iz svega što me okružuje, a naročito iz sveta muzike.

  • Što te navelo da se počneš baviti crtanjem i slikanjem?

Imao sam želju da pružim doprinos ukrašavanju sobe moje ćerke Milice, pa sam odlučio da se oprobam u slikanju i naslikao Diznijeve junake. Drug koji se bavi uramljivanjem slika, prepoznao je potencijal i pomogao mi je da zakoračim u svet slikarstva. Tada sam upoznao sebe kao slikara.

  • Ukoliko netko želi postati slikar, što bi mu preporučio? 

„Slikaj ono što voliš, daj sve od sebe i imaj strpljenja.“

  • Postoji li nešto što bi volio u budućnosti ostvariti na umjetničkom planu?

Voleo bih da imam svoju prvu izložbu i voleo bih da mi slikarstvo bude primarno zanimanje

  • Odaberi 2 rada koja si objavila na Vijugi i predstavi ih! Zašto si baš njih odabrao? Imaju li oni neku poruku/priču? 

Rottweiler
Portret mog najdražeg kućnog ljubimca

James Hetfield
Ludo, brzo I nezaboravno. Beograd, koncert 2012.

  • Zbog čega si odlučio biti dio Vijuge? Da li bi preporučio Vijugu drugim kolegicama i kolegama umjetnicima?

Želeo sam da se integrišem u svet umetnika. Preporučio bih Vaš sajt svima jer brinete o nama i bezuslovno nas motivišete i promovišete.

  • Za kraj, imaš li neku posebnu poruku za umjetnike na Vijugi? 

“PUSH IT TO THE LIMIT”

Pročitajte više
Dijelimo sreću – izazivamo vas da budete najbolji

Što je Dijelimo sreću? Vjerujemo da ste već upoznati s našom aktivnosti koju smo provodili tijekom prosinca pa sve do Read more

[DIJELIMO SREĆU] Andrea

Kako u ovim tmurnim vremenima je potrebno dodati malo pozitive, odlučili smo ovaj tjedan u sklopu rubrike DIJELIMO SREĆU počastiti Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *