Dijelimo sreću – izazivamo vas da budete najbolji

Što je Dijelimo sreću?

Vjerujemo da ste već upoznati s našom aktivnosti koju smo provodili tijekom prosinca pa sve do ožujka. I s obzirom na to da vam se jako svidjela nastavljamo i dalje. Dijelimo sreću je rubrika u kojoj ćemo pokazati najbolje umjetnike, radove, jednom riječju najbolje od vas.

Zašto baš sreća? Sigurno ste se već zapitali zašto smo baš izabrali ovaj naziv?

Jer vjerujemo kada čovjek radi nešto s puno ljubavi i strasti da zapravo stvara najbolje od sebe pa tako i najbolje radove.

Što želimo postići ?

Želimo potaknuti da umjetnici šire granice svoje kreativnosti. Da ne misle da su u svojoj zamisli sami na svijetu nego ima još mnogo umjetnika (ili možda onih koji će to postati) koji su možda istog mišljenja i iste želje da uspiju u onom što su si zacrtali. Naslikali. Zamislili. Koju god riječ želite upotrijebiti, ali glavno je da ono što stvarate bude prikazano svijetu na najbolji i najljepši mogući način.

Ne želimo vam još točno otkriti na koji način će rubrika Dijelimo sreću odraziti na vašu umjetnost nego vas sve pozivamo da pričekate do petka.

Zašto baš petak? Jer upravo tada ćemo vam predstaviti novu rubriku na Prime Vijugi gdje ćete saznati sve informacije kako sudjelovati. U rubrici gdje ćete se se moći predstaviti, ali i podijeliti svoju sreću s ostalima

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!