[DIJELIMO SREĆU] Ove veljače (pod)dijelite ljubav među umjetnicima💚🎨

Vijuga.com.hr-naslovna-

Povodom mjeseca Zaljubljenih odlučili smo produžiti aktivnost Dijelimo sreću zahvaljujući upravo vama. S obzirom na vaš veliki interes i aktivnost tijekom proteklih tjedana odlučili smo dati ovaj mjesec priliku svima željnima da predstave sebe i svoje radove. Do sada smo predstavili, s velikim ponosom, ukupno 13 umjetnika/ica. Pa zašto i vi ne bi bili među njima i dio aktivnosti Dijelimo sreću?

Pravila već znate – aktivnost osvaja članak, a najbolje odgovore dajete baš vi. Zato pripremite svoje prste za klikanje i srce za davanje najljepših komentara svojim kolegama umjetnicima. Vaš komentar će uvelike uljepšati nekome dan i potaknuti ga/ju da nastavi širiti obujam svojih umjetničkih radova i same umjetnosti, a vama će donijeti lijepu nagradu i sreću što je i sam cilj ove aktivnosti. Vlastitom aktivnošću i komentarima možete kolegi umjetniku/ici biti pozitivan poticaj za nastavak širenja ljepota umjetnosti kroz radove jer, ipak, međusobno si možemo biti nepresušan izvor inspiracije za budućnost.

No moramo vam otkriti još jednu tajnu. Postoji još jedan razlog koji ćemo vam uskoro otkriti. Neka vam to bude poticaj da ovaj mjesec bude ispunjen vašom aktivnošću kroz istovremeno širenje sreće.

O aktivnosti Dijelimo sreću pogledate na linku 

Pročitajte više
[VIJUGA.COM.HR] Art Haustor

Svaki umjetnik koji je dio Vijuge zna zašto smo tu za njih, da spojimo umjetnike i ljubitelje umjetnosti na jedno Read more

[TEAM CHOICE] WEEK 76

Cilj rubrike “Team choice”  je povećati kvalitetu radova i podići umjetnike na višu razinu, u rubrici gdje svi vaši radovi konkuriraju za najbolje Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *