[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 35 – Ana_Batricevic

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je Ana_Batricevic (http://bit.ly/Ana_Batricevic) sa fotografijom “Moment from the marketplace” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr.

Naziv:Moment from the marketplace
Autorica:Ana_Batricevic

Izbor radova urednice i komentari 

U mnoštvu izuzetnih fotografija odabrala sam one koje su na mene ostavile najsnažniji utisak i u meni probudile najlepše emocije. One koje odišu iskrenošću, neposrednošću, jednostavnošću a opet otkrivaju tako mnogo o osobama koje su ih napravile i njihovom viđenju sveta oko nas.

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 35 -  Ana_Batricevic.Autorica:Dorka
Autorica:Dorka

Izuzetno mi se dopadaju boje na ovoj fotografiji. Predivan kontrast između žute i plave odaje dojam prolećne svežine. Oblaci upotpunjuju kompoziciju i doprinose dinamici. Jednostavno, čisto i lepo.Budi osećaj mira, bezbrižnosti i spokoja.

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 35 -  Ana_Batricevic.Autorica:Pepsishvepsi
Autorica:Pepsishvepsi

Analogna fotografija uvek ima posebnu toplinu i taj neki vintage šmek. Ovde to dolazi do izražaja na najlepši mogući način. Divne boje, prijatno zlatasto svetlo, sjajna kompozicija i savršeno uhvaćen trenutak čiste radosti, kakav izaziva uživanje u čarobnim malim stvarima poput mirisa cveća.

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 35 -  Ana_Batricevic.Autor:Thekellog
Autor:Thekellog

Zahvaljujući svedenom ali itekako efektnom koloritu, do izražaja dolazi interesantna kompozicija – par na nasipu, grupa ljudi neposredno uz vodu i usamljeni čamac u daljini . Moćna igra svetlosti i senke dočarava nam ovu složenu priču i pobuđuje radoznalost.

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 35 -  Ana_Batricevic.Autor:Karlo Mateša
Autor:Karlo Mateša

Prelepa kompozicija i kontrast – labud koji se svojom belinom ističe u odnosu na prilično tamnu ali veoma zanimljivu pozadinu. Sjajna refleksija doprinosi bogatstvu boja, oblika i teksture, još lepše ističući gracioznog labuda kao centralni motiv nauprot planinama i vodi koje ga okružuju.

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 35 -  Ana_Batricevic.Autor:Vedran Vugrinec
Autor:Vedran Vugrinec

Golden hour u punom sjaju, prelepo iskorišćena refleksija i čaroban kolorit čine ovu fotografiju zaista posebnom. Izuzetno zanimljiva perspektiva dodatno privlači poglede i budi interesovanje. Priroda u svom najlepšem i najčistijem izdanju.

 

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

Pročitajte više
[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 90 – Eliveli

Naša pobjednica je Eliveli(Elizabeta) sa svojim radom "Čuvarkuća" osvojila je titulu "THE BEST ARTIST OF THE WEEK" te je ovaj Read more

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 89 – Dunda_art

Naša pobjednica je Dunda_art(Martina) sa svojim radom "Viserion - glineni zmaj iz serije "Igra prijestolja" osvojila je titulu "THE BEST Read more