[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 49. – Misimu_Photography

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je  Misimu_Photography(http://bit.ly/Misimu_Photography) sa fotografijom “The King” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr.

Naziv:The King
Autorica:Misimu_Photography

Pogledate odabrane radove i komentare!

 

Autor:Vedran Vugrinec

Ova fotografija me je posebno dojmila zbog odnosa svijetla i sjene, efekta zrcala te savršeno pristajućeg crno-bijelog efekta.
Smatram da svaki detalj našeg života može biti “uhvaćen” na poseban način, bez obzira koliko puta smo ga već vidjeli. Kompozicija ove fotografije govori sama za sebe a njena dubina nudi nam neku svoju “priču” ovog labuda.

 

Autorica:Tot Kaša ART

Kreativnost je na ovoj slici na vrhuncu, kompozicija je odlična, kombinacija boja i tonova se savršeno slaže. Priča iza ove slike se čini jako zanimljivom te je zbog toga slika još bolja. Ova umjetnica ima svoj specifičan stil koji mi se jako sviđa i nadam se da će nastaviti sa svojim radovima.

Autorica:Pai

Ovaj digitalni crtež predstavlja srž umjetnosti (po mom mišljenju) jer nema sjene, tonova i boja, a opet kad ga pogledamo vidimo neku priču i poantu ovog rada. Koliko izgleda jednostavan toliko i nije. Trud iza ovog “jednostavnog” crteža se osjeti.
Ne mora sve biti “nakićeno” da bi bilo odlično i upravo to ovaj rad dokazuje.

 

Autor:Nikola Zajc

Odlična kompozicija i kontrast, boje su predivne i ne pretjerano naglašene. efekt zrcala savršen. Fotografija je općenito jako zanimljiva i jako mi se sviđa.

Autorica:Grujo.art

Odličan digitalni rad! Sviđa mi se način fotomanipulacije. Fotografiju zamišljam kao nekakav komercijalni rad/reklamu. Ovaj umjetnik ima predivnu maštu i mislim da ju treba maksimalno iskoristiti.

Autorica:Branislava Grubjesic

Odličan i unikantan rad. Odnos boja i način stapanja ribica s kosom je savršen. Odlična tehnika i stil rada.

 

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *