[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 51. – Izabela Rajić

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je  Izabela Rajić)(http://bit.ly/IzabelaRajić) sa fotografijom “Zrake Sunca” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr.

Naziv:Zrake Sunca
Autorica:IzabelaRajić

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Autorica:Ksphoto031

Fotka koja mi je definitivno zapela za oko! Model s minimalistickom sminkom, predivnim ocima, a jos sladim pjegicama. Fokus samog portreta je odlicno naglasen, a kombinacija sa zavjesom/plahtom je vrh.

Autorica:LensQueen

Klasicni zalazak sa silhouetteom. Odlicno ukombinirano s modelom i prirodom. Cista petica!

Autorica:Dorka

Ideja iza ove fotografije je odlicna! Sve pohvale. Boja okvira se predivno stapa s plavim tonovima vode i neba, a prikaz diskretnog profila ostavlja bez daha. Fokus je perfektno odraden te takoder mi se svida kako su naglaseni brada i kljucna kost.

Autorica:Dorka

Fantastican portret! Fokus je na ocima, a boja cvijeca, noktiju i ruza se nadograduje jedno na drugo. Sve se lijepo “stopilo” sa zelenom pozadinom.

Autorica:Art_by_filipa

Crtez ikone koji zasluzuje sve pohvale. Svaka cast Filipi i njenom divnom talentu!

 

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

Pročitajte više
[VIJUGA.COM.HR] Art Haustor

Svaki umjetnik koji je dio Vijuge zna zašto smo tu za njih, da spojimo umjetnike i ljubitelje umjetnosti na jedno Read more

[TEAM CHOICE] WEEK 76

Cilj rubrike “Team choice”  je povećati kvalitetu radova i podići umjetnike na višu razinu, u rubrici gdje svi vaši radovi konkuriraju za najbolje Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *