[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 56. – Martina

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je Martina(http://bit.ly/Martina_) sa fotografijom “Zavesa od zlata” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr.

Naziv:Zavesa od zlata
Autorica:Martina
Week 63

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

 

Autorica:Katarinac

Obično nisam fan crno-bele fotografije, ali pravo je čudo šta se može postići otsustvom boja. Sve senke i teksture lepo dolaze do izražaja..

Autor:David Jerković

Savršen spoj modela, autfita, lokacije i edita. Savršen ugao pod kojim pada svetlost i stvara otsjaj koji pridodaje ostalim elementima fotografije.

Autor:Vedran Vugrinec

Ovo je jedan od onih pejsaža u koje bi mogli da gledate čitav dan. Odličan kadar, momenat i edit, ništa prenaglašeno, a ipak nesvakidašnje i posebno.

Autorica:Ksphoto030

Ako se ova fotografija treba opisati jednom rečju, to bi bilo “leto”. Naizgled jednostavan portret, koji otslikava bezbrižnost dugih, toplih dana, ali makeup detalj na licu modela pravi ga razigranim.

Autorica:Anitajankovic

Postavljenost tkanine, potpuno blokirajući pozadinu, daje mogućnost fokusu da bude isključivo na modelu i ekspresiji emocija. Cela fotografija zrači sa nekakvom dubokom intimnošću i spokojem.

Autor:Vedran Vugrinec

Savršena igra svetla, senki i boja, u kontekstu koncepta fotografije. Kao da vas hipnotiše, tera vas da je gledate i da analizirate sve najsitnije detalje.

Autorica:Emina

Odličan kadar. Minimalistički u pogledu prostora i boja, sat odudara sa bojom. Objekt je u centru pažnje, iako pozadina nije čista, zrači mističnost i mračnost.

Sve ostale radove od  Martinine možete pogleadti na linku

 

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

Pročitajte više
[TEAM CHOICE] WEEK 77

Cilj rubrike “Team choice”  je povećati kvalitetu radova i podići umjetnike na višu razinu, u rubrici gdje svi vaši radovi konkuriraju za najbolje Read more

[VIJUGA.COM.HR] Art Haustor

Svaki umjetnik koji je dio Vijuge zna zašto smo tu za njih, da spojimo umjetnike i ljubitelje umjetnosti na jedno Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *