[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 59. – Katarina_Rebić

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je Katarina Rebić(http://bit.ly/Katarina_Rebić) sa fotografijom “Forest Fairytale” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr.

Naziv:Forest Fairytale
Autorica:Katarina Rebić
Week 66

Više o Katarini.

Zovem se Katarina, imam 23 godine.
Po struci sam dentalni tehničar.
Više od zubi, volim fotografirati i crtati. Crtam od malena, a fotkom se bavim od 14-te godine. Jedno i drugo me smiruje, zabavlja i čini sretnom. Drznem se reći da ” ja sam sebi više ja kad su mi fotić ili kist u ruci.” 🙂

Njezine fotografije možete pogledati ovdje

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Autor:PetarJokanovic

U moru fenomenalnih fotografija, od toliko dobrih umjetnika. Bilo je jako teško izabrati i izdvojiti najbolje fotografije po mom mišljenju.
Prva fotka koja me se jako dojmila je ova. Obožavam mora, jezera, rijeke(…) u meni izazivaju nevjerojatan spokoj i mir, isti osjećaj postigao je autor ove fotografije u kombinaciji jezera, planine i labuda. Divno!

Autorica:Dorka

Također zastala sam na ovoj fotki; Ne vrijedi komplicirati sa previše riječi, idemo jednostavno, tako je dobra!

Autor:Vedran Vugrinec

Započela sam ovu cijelu priču sa labudom, odlučila sam ju tako i završiti sa labudom, no ovoga puta labud je u krupnom planu, u crno bijeloj varijanti. Iako je crno bijela fotografija, uz ovaj efekt zrcala, drznem se reći da je to baš ono što je trebalo ovoj fotografiji da bi ona dobila “dušu”

Autor:Dario Kisegi

Zbog ove fotke sam se naježila, nisam sigurna jeli točan razlog što imam arahnofobiju ili to što je autor ovo odlično izveo!? Slika je odlična!
Btw kod ovog autora sam se stvarno mučila koju bi fotografiju izdvojila, s obzirom(i nažalost) da ne mogu staviti sve.

Autor:Akrobata

Ne znam tko mi je bolji, pozadina koja je krcata jako dobrim detaljima/bojama, ili “Danijela” koja daje nešto posebno ovoj cijeloj fotografiji, svojom “vratolomijom”.

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

Klikom na fotografije odlazite na profile autora/autorica*

Pročitajte više
[TEAM CHOICE] WEEK 77

Cilj rubrike “Team choice”  je povećati kvalitetu radova i podići umjetnike na višu razinu, u rubrici gdje svi vaši radovi konkuriraju za najbolje Read more

[VIJUGA.COM.HR] Art Haustor

Svaki umjetnik koji je dio Vijuge zna zašto smo tu za njih, da spojimo umjetnike i ljubitelje umjetnosti na jedno Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *