[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 63. – Dijana Art

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

U sklopu aktivnosti “Dijelimo sreću” koju provodimo tijekom 12 mjeseca na Vijugi. Umjetnici koji budu najviše aktivni na Vijugi dobiti će priliku predstaviti se na Prime Vijugi i birati najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi u Rubrici Editor of the week.  Sljedeća umjetnica koja će birati najbolje radove je Dijana Art.

Zašto si baš te radove odabrala?

“Melanholični praznici”

Birala sam radove koji asociraju na praznično melanholično raspoloženje, pošto nam se bliže praznici.
Za mene su zimski praznici uvek nešto lepo i toplo, ali s obzirom da se događaju samo jednom godišnje, dodaje im se taj melanholični momenat, bez kog praznici ne bi bili praznici.

Ukoliko želite saznati više o tome koje je radove odabrala Dijana nastavite čitati 🙂 !

Autor:Dario Kisegi

Kompozicija i boje su veoma dobre. Jako asocira na “Fairytale” sto je i naziv ovog rada. Budi maštu i praznično raspoloženje. Kao da smo se izgubili u nekoj zemlji slatkiša.

Autorica:Cauliflower97

I ovaj rad, kao i prethodni nosi sa sobom neki čudesni i magični momenat. Slika odaje veoma melanholičnu scenu zaleđenu u pokretu. Njen zamišljeni odsutni pogled nas tera na to da se zapitamo o čemu misli.

Autorica:Cauliflower97

Ilustracija je prelepo tehnički urađena, ali i kompoziciono. Oseća se melanholično praznično raspoloženje.

Autorica:Katarina Rebić

Krcko Oraščić je jedna od prvih asocijacija na zimske praznike. Odlično zabeležen ukras na fotografiji “Orašar” prenosi nam tačnu priču i sudbinu ovog ornamenta.

Autorica:Lucija Mrzlečki

Još jedan simbol zime i praznika prelepo uslikan. Fotografija “Candy Cane” nas vraća u detinjstvo, kada smo kao mali gurali glavu u jelku kako bismo bolje zagledali ukrase ili tražili poklone od Deda Mraza.

Više o aktivnosti Dijelimo sreću možete pogledati na linku.

Dijelimo sreću-nagrade-Vijuga.com.he,Fotografija

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *