[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 66. – Lucija Mrzlečki

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

U sklopu aktivnosti “Dijelimo sreću” koju provodimo tijekom 12 mjeseca na Vijugi. Umjetnici koji budu najviše aktivni na Vijugi dobiti će priliku predstaviti se na Prime Vijugi i birati najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi u Rubrici Editor of the week.  Sljedeća umjetnica koja će birati najbolje radove je Lucija Mrzlečki.

Zašto si baš te radove odabrala?

Teško je između toliko odličnih radova odabrati samo njih par. Radovi koje sam odabrala nemaju neku zajedničku temu, već sam odabrala one koji su imali „ono nešto“ što mi je privuklo pažnju.

Ukoliko želite saznati više o tome koje je radove odabrala Lucija nastavite čitati 🙂 !

Jasmina Šućur
Autorica:Jasmina Šućur

Ono što me se najviše dojmilo na ovoj slici su Yodine oči. Postignut je onaj sjaj u očima koji se može vidjeti i na samom liku u seriji. Boje se dobro slažu te je napravljena jako lijepa pozadina u čijem je centru i predmet slikanja.

Marko Čaklovac
Autor:Marko Čaklovac

Ova fotografija mi je odmah zapela za oko. Prevladavaju lijepe boje, a u središtu fotografije je dio krajolika koji je izoštren, kao i ruka, dok je ostatak prizora zamagljen. Volim ovakve fotografije, a ova je odlično ispala.

arrt_by_B-vijuga.com.hr-slikarstvo
Autor: Arrt_by_B

Ova je slika prepuna detalja koji ju na neki način oživljavaju. U daljini su ptice u letu, a u samom središtu je čamac koji je naglašen i drugačijom bojom – i to crvenom – čime se dodatno ističe. Ptice izgledaju kao da se približavaju sve više i više. Odlična slika!

BLeko-fotografija.vijuga.com.hr
Autorica:BLeko

Boje na ovoj fotografiji stvaraju predivnu atmosferu. Plava boja neba i vode savršeno se nadopunjuje zlatnom bojom sunčeve svjetlosti. Mogu se zamisliti na tom mjestu kako gledam oblake na nebu koji se kreću.

diplomirani_ludak-Slikarstvo-vijuga.com.hr
Autor:Diplomirani_ludak

Ova slika izgleda toliko stvarno, kao da će se žena sa slike pomaknuti. Pazilo se na detalje koji se odlično uklapaju u sliku (ogrlica, naušnice, cvijet u kosi…). Svaka čast autoru na ovoj slici, predivna je!

Mihael-Fotografija-vijuga.com.hr
Autor:Mihael

Sviđa mi se što na ovoj fotografiji prevladavaju tamniji tonovi te to što je pas izoštren, čime se još više skreće pozornost na njega. Posebno mi se sviđa i njegov pogled pun ljubavi i topline kojim, vrlo vjerojatno, gleda svog vlasnika.

Više o aktivnosti Dijelimo sreću možete pogledati na linku.

Dijelimo sreću-nagrade-Vijuga.com.he,Fotografija

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *