[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 67. – Kristina Jevtic

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

U sklopu aktivnosti “Dijelimo sreću” koju provodimo tijekom 12. i 1. mjeseca na Vijugi. Umjetnici koji budu najviše aktivni na Vijugi dobiti će priliku predstaviti se na Prime Vijugi i birati najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi u Rubrici Editor of the week. Nakon što samo u prošlom tjednu uživali u radovima koje je izabrala Lucija Mrzlečki. Sljedeća umjetnica koja će birati najbolje radove je Kristina Jevtic.

Zašto si baš te radove odabrala?

Ovi radovi su takodje, ostavili pozitivan utisak na mene, zato su i sada prikazani.
Izdvojila sam par radova, koje sam pogledala u trenutku i rekla sebi da ih moram izabrati i izdvojiti od ostalih. Naravno, da postoje jos dosta zanimljivih radova, koji nisu nazalost ovde prikazani, ali se nadam da ce uskoro biti.
Zahvaljujem se Vijugi na ovoj prilici 🙂

Ukoliko želite saznati više o tome koje je radove odabrala Kristina nastavite čitati 🙂 !

Ante Roca-fotografija-vijuga.com.hr
Autor:Ante Roca

Svako svojim putem, zanimljivo. Opis slike je dodatno okarakterisao ovu fotografiju i dao neki znacaj. Meni se jako svidja prizor, koji upravo vidimo. Cini mi se da je jako prirodna fotografija, bez imalo efekta ili neke radnje u nekom programu. Naravno, ako je radjena u nekom programu svaka cast autoru na tome, jer se ne prepoznaje. Prelepa lokacija, kao i fotografija.

arrt_by_B-Fotografija-vijuga.com.hr
Autor:Arrt_by_B

Volim crno-beli efekat bas kao sto je na ovoj fotografiji.
Fotografija izgleda vrhunski dobro. U prvom planu je ova biljka, vidimo svaku liniju i svaki deo nje, koji je cini. Sve pohvale autoru.

Iva Marinić-fotografija-vijuga.com.hr
Autorica:Iva Marinić

Fantasticna fotografija, koja prikazuje prelepu deciju radnju bez namestanja, vec u prirodnom pokretu. Nadam se da ce ova fotografija biti nekome prelepa uspomena.
Svaka cast ! 🙂

Marko Čaklovac-fotografija-vijuga.com.hr
Autor: Marko Čaklovac

Ovu fotografiju moram da izdvojim u prvom planu, stvarno sam odusevljena svakom sitnicom, koju mozemo uociti na fotografiji. Kada sam je ugledala, probudilo je neku emociju u meni i zelju za necim. Stvarno sam odusevljena, svaka cast !

Marija Matović-slikarstvo-vijuga.com.hr
Autorica:Marija Matović

Jako interesantan rad i zanimljiv. Rad prikazuje nesto nevidjeno, sto vec nisam videla pre. Boje se defitivno slazu i poklapaju. Svaka cast na prelepom radu i ocekujem jos ovakve, zanimljive radove 🙂

Lucija Mrzlečki-fotografija-vijuga.com.hr
Autorica:Lucija Mrzlečki

Vau, prelepa fotografija, kao i citav Istanbul.
Stvarno ne znam sta da kazem, osim da me je fotografija ostavila bez reci i nadmasila svojom lepotom. Zahvaljujem se autoru na prikazanom mestu, jer sada imam jos vecu zelju, da posetim ovo mesto.
Vrh slika i svaka cast !

Jeronim Hlapčić- Fotografija-vijuga.com.hr
Autor: Jeronim Hlapčić

Vau, prelepa fotografija, kao i citav Istanbul.
Stvarno ne znam sta da kazem, osim da me je fotografija ostavila bez reci i nadmasila svojom lepotom. Zahvaljujem se autoru na prikazanom mestu, jer sada imam jos vecu zelju, da posetim ovo mesto.
Vrh slika i svaka cast !

“Znaš, to je brod… to nisu samo kobilica, trup, paluba i jedra. To je samo ono što brod treba. Ali ono što je brod stvarno… to je sloboda.”
Samo cu reci, da opis je fantastican i predobar, kao i fotografija. Stvarno, svaka cast na prelepoj fotografiji i na prelepom opisu. Samo cu reci, da od ovog autora sam htela izabrati jos fotografija, ali to nije moguce. Svaka cast!

Više o aktivnosti Dijelimo sreću možete pogledati na linku.

Dijelimo sreću-nagrade-Vijuga.com.he,Fotografija

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *