[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 79. – TakacNatasa

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

U sklopu aktivnosti Dijelimo sreću koju provodimo tijekom 12 i 1. mjeseca na Vijugi. Umjetnici koji budu najviše aktivni na Vijugi dobiti će priliku predstaviti se na Prime Vijugi i birati najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi. Naša sljedeća umjetnica koja će birati najbolje radove na Vijugi je TakacNatasa.

Zašto baš ti radovi?

Ove radove sam odabrala zbog raznolikosti umjetnika, stilova i tehnika korištenih za realizaciju istih djela. Za mene odabrani radovi predstavljaju međuljudsku povezanost do koje dolazi pri stvaranju umjetnosti, iako su svi radovi potpuno drukčiji.


Nenad Djukic-grafički dizajn-vijuga.com.hr
Autori:Nenad Djukic

Ovaj rad mi je zapeo za oko zbog jarkog kontrasta između neboja i boja, te zbog pojednostavljenih motiva odjeće uz realistični prikaz arhitekture.

exponart_-ilustracija-vijuga.com.hr-2
Autorica:Exponart_

Ova ilustracija mi je jako zanimljiva zbog boja i samih motiva koji čine rad, iako je interpretacija ilustracije drugog umjetnika, mislim da je super i zanimljivo određeno!

Lucija Mrzlečki-fotografija-cijuga.com.hr-3
Autorica:Lucija Mrzlečki

Fotografija budi osjećaj nostalgije, i jarki kotrasti svjetla tramvaja dodatno naglašavaju kompoziciju. Rad je izuzetno upečatljiv i estetski privlačan!


Vijuga.com.hr-naslovna-
Pogledajte ostale radove na Vijugi!!

dorka-fotografija-vijuga.com.hr-4
Autorica:Dorka

Ova fotografija mi je posebna jer na njoj prevladava kontrast toplog i hladnog, koji mi je osobno jako privlačan. Spontanost fotografije pridonosi originalnosti samog rada.

Bosko Sabazovic-digital-art-vijuga.com.hr-5
Autor:Bosko Sabazovic

Na ovome radu mi se najviše ističu boje i oblici motiva koji su povezani različitim linijama, također me fascinira i povezanost cijelog rada unatoč korištenju tri različite tehnike.

diplomirani_ludak-crtanje-vijuga.com.hr-6
Autori:Diplomirani_ludak

Crtež je odlično odrađen, sve od intenzivnih,tamnih linija na području prstiju, do pojednostavljanja šake prema zapešću. Anatomija je bez greške, i sviđa mi se što je prikazana unutrašnjost šake (nešto što ne vidim često).

Više o aktivnosti Dijelimo sreću možete pogledati na linku.

Intervju s Natašom možete pročitati na linku

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *