[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 80. – Teodora P.

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

U sklopu aktivnosti Dijelimo sreću koju provodimo tijekom 12, 1. i 2 mjeseca na Vijugi. Umjetnici koji budu najviše aktivni na Vijugi dobiti će priliku predstaviti se na Prime Vijugi i birati najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi. Naša sljedeća umjetnica koja će birati najbolje radove na Vijugi je Teodora P.

Zašto baš ti radovi?

Sa jedne strane sloboda izražavanja i raznovrsnost boja, a sa druge čvrstina, zategnutost forme i crno-bele površine. Radove koje sam odabrala prikazani su kroz ove dve strane. Odabrala sam baš njih jer sam u njima osetila lični pečat umetnika i duboki izražaj unutrašnjosti ličnosti.


Stefana-slikarstov-vijuga.com.hr-1
Autorica:Stefana

“Faze” – neobično i originalno! Podseća me na promene u prirodi, čovekovom ponašanju… promene uopšteno. Njihova smena, koja može biti uočena u potezima, uklapanju boja mrlja, na jednoličnoj površini. I tako iscepkani, prikazani u jednoj slici.

Suzana-slikarstvo-vijuga.com.hr-2
Autorica:Suzana

Sloboda u nanosu i slaganju boja. Odličan sklop plavih nijansi u kombinaciji sa zemljanim tonovima. Kao i bela sa odgovarajućom dozom na slici, posebno se izdvaja. Slika sama po sebi ostavlja poseban utisak!


Vijuga.com.hr-naslovna-
Pogledajte ostale radove na Vijugi!!

andelajokic-fotografija-vijuga.com.hr-3
Autorica:Andelajokic

Odlazak u dubinu tame! Savršen kadar, primamljiv svakom grafičaru. Siva koja prelazi u crnu sa svetlošću koja razbija monotoniju na pravom mestu. Lepo prikazana zategnutost forme kao i čvrstina!

Imbro33zg-fotografija-vijuga.com.hr-4
Autor:Imbro33zg

A sada iz dubine u tamu. Tama sa iskrom svetlosti koja se bori da opstane i izbegne da se uguši u dubokoj noti čađ crne. Veoma dobra fotografija!

TakacNatasa.slikarstov-vijuga.com.hr-5
Autorica:TakacNatasa

Vrlo nežno i ubedljivo! Fini potezi, blago naneseni krase lice kao i kosu i odeću. Rad prikazan kroz slobodu pokreta i sigurnošću završnice.


Više o aktivnosti Dijelimo sreću možete pogledati na linku.

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *