[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 85. – Flavoph

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Ovaj tjedan najbolje radove na Vijugi je birala naša umjetnica “Flavoph” koje je sudjelovala u rubrici The best artist of the week. Cilj rubrike Editor of the week je da naši umjetnici biraju tjedan dana najbolje radove s Vijuge i da na taj način upoznaju se s umjetnicima na Vijugi kao što je to ovaj tjedan radila naša umjetnica “Flavoph

 

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Zašto baš te radove? 

Kao neko ko se bavi portretnom fotografijom odlučila sam da fotografi ne budu većinski umjetnici koje ću odbrati, samim tim sam prikazala radove koji su meni u datom trenutku “zapali za oko” i ostavili utisak na mene. Nadam se da Vam se svidja moj izbor! Hvala Vam još jednom za pruženu priliku!

Isidora Branković-kolaž-vijuga.com.hr-1
Autorica:Isidora Branković

Smatram da je umjetnica Isidora Branković predivno prikazala naziv svojih slika spajanjem različitih tehnika. Boje u ljudima su jedna od najbitnijih stavki u našim životima i one nas opisuju na mnogobrojne načine! Hvala Isidora za tvoje predivne slike, nadam se da će ih biti još mnogo!

Minja Radašinović-crtanje-vijuga.com.hr-2
Autorica:Minja Radašinović

Slika pod nazivom “Pokret” koja je radjena tehnikom ugljena na papiru je jedna od rijetkih koja mi je privukla pažnju na početnoj stranici Vijuge. Predivno prikazano kretanje, sjenke kao i oči. Divna slika! Čestitke Minji na izložbi! Puno sreće ti želim u daljem radu!

EmmyLee-digital-art-vijuga.com.hr-3
Autorica:EmmyLee

Kao veliki obožavalac samog filma “Léon: The Professional” mogu isto reći da sam veliki obožavalac ove slike! EmmyLee je na predivan način spojila elemente iz filma u jednu skladnu cjelinu. Divne boje i detalji.
I za kraj: -Mathilda: Is life always this hard, or is it just when you’re a kid?
-Leon: Always like this.

xiou_jii-fotografija-vijuga.com.hr-4
Autorica:Xiou_jii

Upravo ovu fotografiju sam izabrala zbog inovativnosti koja je prikazana na istoj. Odlično iskorištena svjetlost laptopa, pozicioniranje modela kao i igranje sjenkama. Takodje smatram da ova fotografija prikazuje emocije koje svaka osoba osjeti sama u ličnom prostoru.

andelajokic-fotografija-vijuga.com.hr-5
Autorica:Andelajokic

Odlična black and white fotografija, divan trenutak. Odiše prelijepom vintage energijom! Svaka čast!

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week
Pročitajte više
[TEAM CHOICE] WEEK 73

Cilj rubrike “Team choice”  je povećati kvalitetu radova i podići umjetnike na višu razinu, u rubrici gdje svi vaši radovi konkuriraju za najbolje Read more

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 89 – Dunda_art

Naša pobjednica je Dunda_art(Martina) sa svojim radom "Viserion - glineni zmaj iz serije "Igra prijestolja" osvojila je titulu "THE BEST Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *