[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 86. Exponart_

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je Exponart_ sa svojim radom “Pink bluz” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr. Uživajte u njezinom izboru odličnih radova s Vijuge. Sve radove od Exponart_ možete pogledati ovdje.

Naziv:Pink bluz, Autorica:Exponart_, Week 6

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Zašto baš te radove? 

U ovom trenutku, kada nas priroda mami svojim bojama i lepim vremenom, a mi moramo da budemo kod kuće i ne možemo u potpunosti da uživamo u sunčanim danima, odlučila sam se za spontane kadrove, vesele i šarene radove koji će, nadam se, podići svima raspoloženje.


Katarina Rebić-fotografija-vijuga.com.hr-1
Autorica:Katarina Rebić

Ova fotografija mi se jako dopada i mami osmeh na lice. Ovako spontani trenuci dobrote i nežnosti su nešto što zaista treba pamtiti.

MesakPhoto-fotografija-vijuga.com.hr-2
Autor:MesakPhoto

Bilo je jako teško odabrati medju živopisnim pejzažima, prelepim zalascima sunca i seoskim krajolicima samo jednu fotografiju, pošto su sve zaista neverovatne. Ipak, za oko su mi zapale ove slatke kozice u trenutku igre i nisam mogla da im odolim.

Valentina Grahovac-fotografija-vijuga.com.hr-3
Autorica:Valentina Grahovac

Šarenilo lala i narcisa mi je odmah privuklo pažnju. Ova fotografija kao da je esencija proleća u malom.

Emina Adrovic-slikarstvo-vijuga.com.hr-4
Autorica:Emina Adrovic

Na ovoj fotografiji mi se svidja što vidimo ne samo kako nastaje slika, nego i šta je poslužilo kao inspiracija. Kao da možemo pomalo da zavirimo u kuhinju stvaralaštva priotkrijemo tajnu brzih pokreta i snežnih planina.

Le_petit_artiste_-slikarstov-vijuga.com.hr-5
Autorica:Le_petit_artiste_

Veliki sam ljubitelj morskih pejzaža, ali prvo su mi privukli pažnju neobičan format platna i smeli izbor boja. Dopada mi se kako ovaj brod samouvereno i staloženo seče talase, kao da se ne plaši ni jedne bure, ni nevremena.

Marija Lakićević-ilustracija-vijuga.com.hr-6
Autorica:Marija Lakićević

Na ovoj ilustraciji kuće veštice iz Ivice i Marice mi se dopadaju simpatični detalji: životinje, čokolada koja curi sa krova, svetlo koje se probija kroz granje drveća.

Branko Jović Fotograf -fotografija-vijuga.com.hr-7
Autor:Branko Jović Fotograf

Mislim da bih mogla beskonačno da posmatram ovu fotografiju, jer deluje skroz nestvarno. Mesečeva svetlost idealno pada na oblake, koji kao da plove. Pogotovo kada pomislim koliko je teško slikati mesec da na fotografiji izgleda kako ga mi vidimo u stvarnom životu, sigurna sam da je ovo neka magija.

Emanuela-fotografija-vijuga.com.hr-8
Autorica:Emanuela

I za kraj jedna neodoljivo slatka i spontana fotografija. Sigurna sam da ovakve kadrove svi sa osmehom prelistavamo u porodičnim albumima.

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week
Pročitajte više
[TEAM CHOICE] WEEK 73

Cilj rubrike “Team choice”  je povećati kvalitetu radova i podići umjetnike na višu razinu, u rubrici gdje svi vaši radovi konkuriraju za najbolje Read more

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 89 – Dunda_art

Naša pobjednica je Dunda_art(Martina) sa svojim radom "Viserion - glineni zmaj iz serije "Igra prijestolja" osvojila je titulu "THE BEST Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *