[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 87. Maja Radinović

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je Maja Radinović sa svojim radom “Hello Spring” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr. Uživajte u njezinom izboru odličnih radova s Vijuge. Sve radove od Maje možete pogledati ovdje.

Naziv:Hello Spring Autorica:Maja Radinović
Week 7

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Zašto baš te radove? 

Bilo mi je teško izdvojiti radove, svi su posebni na svoj način i svi nose sa sobom trud, posvećenost, rad i energiju. Mislim da svi koji se nisu našli na ovom spisku takođe zaslužuju sve pohvale. Ipak ovo su neki koji su na mene ostavili poseban utisak. Možemo vidjeti da se kroz većinu radova koje sam odabrala prožimaju pejzaži i priroda, a to je upravo ono što posebno volim.
Hvala Vijugi što mi je pružila ovu priliku i još jednom sve pohvale za čitav projekat 🙂

Marija Lakićević-slikarstvo-vijuga.com.hr4
Autorica:Marija Lakićević

Tako realistično… Mislim da je autor uložio puno vremena i truda da ostvari ovakav krajnji rezultat. Zadiviljujuće je koliko je rad ispunjen detaljima i koliko dočarava naslikani karakter.

Martina-fotografija-vijuga.com.hr2
Autorica:Martina

Gledajući radove iz ove kolekcije možete reći samo “Wow”. Cjelokupna zamisao autora oko projekta “Zodiac” mi se jako svidjela i mislim da je odlična.

Lazyart.ig-slikarstvo-vijuga.com.hr-3
Autorica:Lazyart.ig

Jako lijep pejzaž oslikan u posebnom stilu 🙂 Djeluje jako smirujuće i opuštajuće.

Shizsbellas-ilustracija-vijuga.com.hr-4
Autorica: Shizsbella

Autor je jednostavnim potezima uspio dočarati atmosferu i možda nekome probuditi nostalgiju za seoskim krajevima 🙂

Jana Vukomanovic-fotografija-vijuga.com.hr-5
Autorica:Jana Vukomanovic

Ovde mi se svidjelo zapažanje posebnih znakova na različitim mjestima, od strane autora. Vidim da je tu čitava kolekcija i da sa sobom nose posebno značenje i poruku.

Milan Sladić-fotografija-vijuga.com.hr.-6
Autor:Milan Sladić-

Jako romantična i harizmatična fotografija. Nisam mogla da odlučim da li mi je bolja noćna ili dnevna verzija ove fotografije. Takođe, jako mi se sviđa i mjesto, i trenutak koji je uhvaćen. Voljela bih da ovo mjesto vidim i uživo 🙂 Really love it.

Autorica::Le_petit_artiste_

Još jedan pejzaž, očigledno ih baš volim 🙂 Radovi ovog autora su ispunjeni velikom posvećenošću, što se može vidjeti kroz finalne rezultate. Jako mi se sviđa kompozicija i odabir boja.

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week
Pročitajte više
[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 86. Exponart_

Naša pobjednica je Exponart_ sa svojim radom "Pink bluz" osvojila je titulu "THE BEST ARTIST OF THE WEEK" te je ovaj Read more

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 85. – Flavoph

Ovaj tjedan najbolje radove na Vijugi je birala naša umjetnica "Flavoph" koje je sudjelovala u rubrici The best artist of Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *