[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 88 – Patriciakrvaric

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Nakon što se u ovom tjednu predstavila Patricia u rubrici The best artist of the week došao je rade da i bira najbolje radove koji su objavljeni na Vijugi. Patricia će birati najbolje radove u rubrici Editor of the week u kojoj može izabrati 5 do 10 koji su FGobjavljeni na Vijugi proteklom razdoblju. Uživajte u njezinom izboru odličnih radova s Vijuge.

[visual-link-preview encoded=”eyJ0eXBlIjoiaW50ZXJuYWwiLCJwb3N0Ijo2OSwicG9zdF9sYWJlbCI6IlN0cmFuaWNhIDY5IC0gRURJVE9SIE9GIFRIRSBXRUVLIiwidXJsIjoiIiwiaW1hZ2VfaWQiOjY0LCJpbWFnZV91cmwiOiJodHRwOi8vcHJpbWUudmlqdWdhLmNvbS5oci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAxOC8wNy9lZGl0b3ItMTE0OHg1NzQuanBnIiwidGl0bGUiOiJFRElUT1IgT0YgVEhFIFdFRUsiLCJzdW1tYXJ5IjoiTmHFoWEgcHJ2YSBydWJyaWthIGplICYjODIyMDtFZGl0b3Igb2YgdGhlIHdlZWsmIzgyMjE7IGdkamUgxIdlIHVtamV0bmljaSBrb2ppIHBvYmplZGUgdSBydWJyaWNpwqAmIzgyMjA7VGhlIGJlc3QgYXJ0aXN0IG9mIHRoZSB3ZWVrJiM4MjIwO8KgIHBvc3RhdGkgdXJlZG5pY2kuwqAgUG9iamVkbmljaSDEh2UgbW/Eh2kgYmlyYXRpIG5hamJvbGplIHJhZG92ZSBrb2ppIHN1IG9iamF2bGplbmkgbmEgd2ViIHBsYXRmb3JtaSB3d3cudmlqdWdhLmNvbS5ociB0ZSB0YWtvIGRvcHJpbmpldGkgcG92ZcSHYXZhbmp1IGt2YWxpdGV0ZS7CoCBQUkFWSUxBIFNVREpFTE9WQU5KQTogUmFkb3ZpIHNlIGJpcmFqdSA1IGRhbmEgdSB0amVkbnUuIMWgYWxqdSBzZSBwcmVrbyBvYnJhc2NhIGtvamkgc2UgWyZoZWxsaXA7XSIsInRlbXBsYXRlIjoidXNlX2RlZmF1bHRfZnJvbV9zZXR0aW5ncyJ9″]

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Zašto baš te radove? 

Ove radove sam odabrala zbog njihovih posebnih elemenata, kolorita i samih osjećaja koji se me naveli na razmišljanje. U svakom od ovih radova se na neki način odrazuje duša i osjećaji umjetnika koji ih je napravio te me to inspirira u vlastitom umjetničkom stvaralaštvu.


Maja Kostić ARTWORK-slikarstov-vijuga.com.hr1
Autorica:Maja Kostić ARTWORK

Rad je prekrasan prikaz fantastike u sklopu sa prirodnim. Kombinacija žene sa nogama koze su po meni vrlo lijepa komponenta zbog bajkovite tematike slike.

Matej Mlakar-slikarstvo-vijuga.com.hr2
Autor:Matej Mlakar

Zbog kolorita, slika savršeno prikazuje osjećaj nostalgije te način na koji dječak gleda u daljinu je još jedan element koji je vrlo dobro ukomponiran kako bi što bolje prikazao glavnu tematiku slike.

Lidija-slikarstvo-vijuga.com.hr3
Autorica:Lidija

Prekrasan prikaz čamca na nemirnom moru. Detalji su odlični i vidi se trud koji se uložio u ovu sliku.

Stella Perica-slikarstvo-vijuga.com.hr-4
Autorica:Stella Perica

Vrlo mi se sviđa način na koji je rad napravljen. Činjenica da svi pokreti kistom nisu “izblendani”, daje još više efekta radu. Jedan od meni dražih načina slikanja uljanim bojama.

Dominik Zakora-crtanje-vijuga.com.hr.5
Autor:Dominik Zakora

Vrlo mi se sviđa poza u kojoj se nalazi subjekt slike. Po mojem mišljenju daje lagani element straha i tjeskobe. Sveukupno vrlo zanimljiv rad.

Branko Jović Fotograf-fotografija-vijuga.com.hr.6
Autor:Branko Jović Fotograf

Ovo je primjer fotografije koja je fotografirana u savršenom trenutku. Kombinacija oblačnog i tmurnog vremena sa pticom u letu pridaje atmosferi vrlo fantastičan element.

Dorka.fotografija-vijuga.com.6
Autorica:Dorka

Kombinacija klasične zgrade i pozadine poznate slike Vincenta van Gogha jednostavno je savršena. Kolorit se savršeno poklapa na cijeloj slici i koliko je jednostavno toliko je i lijepo.

 

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *