[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 89 – Dunda_art

Editor of the week ,Vijuga.com.hr, Prime Vijuga

Naša pobjednica je Dunda_art(Martina) sa svojim radom “Viserion – glineni zmaj iz serije “Igra prijestolja” osvojila je titulu “THE BEST ARTIST OF THE WEEK” te je ovaj tjedan birala najbolje radove na www.vijuga.com.hr. Uživajte u njezinom izboru odličnih radova s Vijuge. Sve radove od Martine možete pogledati ovdje.

Naziv:Viserion - glineni zmaj iz serije "Igra prijestolja Autorica:Dunda_art Week 11
Naziv:Viserion – glineni zmaj iz serije “Igra prijestolja
Autorica:Dunda_art
Week 11

Pogledate odabrane radove i komentare urednice!

Zašto baš te radove? 

Par radova koje sam odabrala očarali su me na prvi pogled. Tehnika rada je odlično odrađena, sjenčanje i prijelaz boja. Puno truda, vremena i kreativnosti je uloženo te zbog toga odabrani radovi mi predstavljaju lijepa umjetna djela.


Autorica:Art studio Tea

Kontrast tamne i rozne boje sa bijelim efektom je odlično odrađeno. Jednostavnog je izgleda, posebnost slike mi daje igranje bojama i nježno sjenčanje kojim je postignut lijep efekt.

Autor:Diplomirani_ludak

Spray paint tehniku definitivno želim probati. Koristeći razne predmete mogu se postići neobični efekti i teksture. Boje na ovoj slici mi se sviđaju u toj kombinaciji kao i naslikani oblici. Mašta ovdje puno toga može odraditi što se vidi iz ovoga rada.

Autorica:Lidija

Život je more. Gledajući sliku, mogu čuti šum valova kao što sam naziv rada nosi. Jedan od ljepših opuštajućih prizora mi je upravo ovo – gledati i slušati more. Slika je opuštajućeg karaktera, valovi imaju nježan prijelaz boja koji ovom radu pružaju ugodu gledanja.

Autorica:Suzanaartist-vijuga.com.hr
Autorica:Suzanaartist

Ovaj rad me se dojmio zbog usporedbe prije i poslije. Nakon 10 godina vidi se usavršavanje tehnike crtanja olovkom, gdje su sjene i linije bolje odrađene i istaknutije. Napredak je vrlo uočljiv, detalji izraženiji.

Autorica:Marija Ilić Mara-vijuga.com.hr
Autorica:Marija Ilić Mara

Slika šalje jasnu poruku – kreni polako prema svom cilju, ne osvrći se iza sebe nego gledaj ispred sebe jer puno prepreka ima koja treba prijeći za ostvarenje svojih snova. Svakodnevno se susrećemo sa usponima i padovima, samo najuporniji uspiju. Sviđa mi se rad jer je poruka slikovito prikazana, a akril lijepo odrađen. Odlična ideja.

Pogledajte i ostale članke na temu “Editor of the week

 

Pročitajte više
[THE BEST ARTIST OF THE WEEK] Dunda_art

Nakon što samo prošli tjedan imali priliku uživali u odličnim kiparskim radovima životinja naših umjetnika s Vijuge. Pobjednu je odnijela Read more

[EDITOR OF THE WEEK] WEEK 88 – Patriciakrvaric

Nakon što se u ovom tjednu predstavila Patricia u rubrici The best artist of the week došao je rade da Read more

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *