Suradnja Vijuge i Zihera

THE BEST ARTIST OF THE WEEK,vijuga.com.hr,vijuga Prime

Vijuga je ostvarila suradnju s portalom Ziher i širimo opseg publike koja sudjeluje u natjecanjima fotografija na Vijugi. Od sada vaša pobjeda na tjednim natjecanjima The Best Artsit of the Week  ima većeg odjeka! Tjedna natjecanja od sada su dio velikog mjesečnog natjecanja koje će se odvijati na portalu Ziher.hr na kojem će među fotografijama koje su pobijedile u tjednim natjecanjima birati pobjedničku fotografiju mjeseca. S time se uključujete u izbor za ne samo tjedne nagrade u obliku Editor of the Week, nego i mjesečne nagrade u obliku članka o pobjedniku mjesečnog natjecanja. Portal Ziher.hr će osim predstavljanja radova tjednih pobjednika omogućiti pobjedniku mjesečnog natjecanja da se predstavi osobno svima.

Dakle, pobjednička fotografija tjednog natjecanja The Best Artist of the Week sudjelovat će na mjesečnom natjecanju koje će se odvijati na portalu Ziher.hr. Pobjednika mjesečnog natjecanja birat će čitatelji Zihera koji će tada posvetiti članak, odnosno intervju s pobjednikom.

Ovo je odlična prilika za cijelu Vijugu da dobi veću publiku, da vaši radovi dospiju do šireg odjeka i da se vi kao umjetnici i osobno predstavite!

Nadamo se kako će glas o uspješnim umjetnicima Vijuge kroz uspješnu suradnju sa Ziherom doprinjeti razvoju umjetničkog rada i glasa!

Tema za ovaj tjedan je crno bijela fotografija – Arhitektura

Prijaviti vašu fotografiju možete na linku 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *